zaterdag, 05 april 2014 02:00

Buurtvereniging Ambachtsstraat op reis

Deze fotopuzzle is geheel opgelost.

Fotopuzzel

Deze keer een foto van een buurtvereniging op reis. Het gaat om bewoners uit oud-Borger. De chauffeur links staand, vermeldt op zijn jasje de naam BADO, dus moet een een reis zijn geweest met een bus van garage Van der Vlag.

Oplossing

Boven vanaf links: Chauffeur (naam onbekend), Teun Lentz, Berend Klaassens, Jan Smeenge, Geert Beerman, Roelof omers, Jan Bouwman, Henrik Hoving, Jacob Hilbrands en Geert Wigchers. Middenrij: Dinie Hoving-Deuring, Sophia Zomers-Beerman, Jantje Lentz-Timmermans, Jantje Smeenge-Darwinkel en MArchien Hilbrands-Veen. Onder: Hillechien Eising Takens, Lammechien Bouwman, Annie Klaassens-Strijker, Martinus van Wees, Willempje Wigchers-Beerman, Annie Wigchers-Jansen en Evert Eising.

Plaats reactie

Vernieuwen