dezwerfsteenDe Zwerfsteen is het historisch tijdschrift van onze stichting en verschijnt vier maal per jaar. De Zwerfsteen bevat, naast foto's, artikelen met betrekking tot onderzoeken naar feiten en gebeurtenissen in het verleden van het gebied dat de voormalige gemeente Borger omvat.

Voor en door de lezers

De artikelen in ons historisch tijdschrijft zijn veelal geschreven door bestuursleden van de stichting of met toestemming overgenomen uit andere publicaties. Maar "De Zwerfsteen" wil ook aan donateurs de gelegenheid bieden verslagen van hun onderzoeken of hun herinneringen over gebeurtenissen in de regio te publiceren. Heeft U een dergelijke bijdrage voor “De Zwerfsteen” stuur ons dan een e-mail of neem schriftelijk contact op met de redactie.