Oproepen


Forum kruimelpad - Je bent hier:OproepenOproepen: Oproepenvraag
of Registreren om berichten en onderwerpen te maken.

vraag

Ik ben bezig met de stamboom van mijn schoonfamilie "van Wijk" Nu heb ik 2 vragen als dat mag. Zijn er ook foto s van Brinkstraat 4 voordat de boerderij door brand werd getroffen. De familie van Wijk heeft hier gewoond. Verdere info ook welkom. Dan mijn tweede vraag : zijn er ook foto's of tekeningen van de Willibrord kerk voordat deze weer is opgebouwd?? Alvast Bedankt.

Ik heb gezocht en heb heel veel van de kerk.. Wel tekeningen maar niet echt foto's van voor de herbouw. Dat is ook een kleine kans want de toren is, van de 14e eeuw  en het schip van 1861

Geüploade bestanden:

En kleine brinkstraat heb ik onder andere het volgende

Geüploade bestanden:

Dank voor uw snelle reactie. Ergens binnen de familie is er een tekening en we dachten dat deze misschien van de toren van de oude kerk is. ga nog eens vragen of ik deze ook naar u mag sturen.

Dan de foto's van de Brinkstraat, aangezien ik geen foto s van de boerderij van de familie Jan van Wijk( laatste bewoner) heb, mag ik er dan vanuit gaan dat een van deze boerderijen Brinkstraat 4 is??

Vriendelijke groet Anneke van Wijk - van Dijk

 

De foto's betreft de Kleine Brinkstraat in plaats van de Brinkstraat.

Ik heb geen foto's van de betreffende boerderij. Wel dacht ik dat deze staat op de dorpsfilm van 1953 (zij het vluchtig). De link naar de film: https://vimeo.com/46082809/e227fd1843?share=copy.

Hierbij nog een foto van de Brinkstraat

Geüploade bestanden:

op de luchtfoto is de boerderij goed te zien

Geüploade bestanden:

Nogmaals dank voor de verzonden items!!

De boeldag was ik nog niet tegen gekomen.

Groet Anneke


terug naar de hoofdpagina